965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*Les jornades se celebraran el 28 de febrer en la seu de Callosa d’en Sarrià i el 4 de març en la seu de Polop

Amb l’objectiu de difondre i visibilitzar els Serveis Socials d’atenció primària i transmetre a la població que els Serveis Socials són part essencial en el benestar de la comunitat, l’Ajuntament informa que la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives ha anunciat que se celebraran Jornades de Portes Obertes #LAQUARTAPOTA# en la Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa.

Les jornades se celebraran el 28 de febrer en la seu de la Mancomunitat, situada a Callosa d’en Sarrià, i el 4 de març en la seu de Polop.

A les 11.00 hores es donarà la benvinguda i es realitzarà la presentació i de 12.00 a 14.00 hores hi haurà portes obertes per a visitar les instal·lacions.

La Mancomunitat de Serveis Socials de la Marina Baixa abasta els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop, Castell del Castell de Guadalest, Benifato, Benimantell, Beniardà, Confrides, Tàrbena i Bolulla. La seu de la Mancomunitat es troba a Callosa d’en Sarrià i els tècnics es desplacen a la resta de municipis per a atendre la població.