965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*L’activitat començarà a les 19.00 hores i serà a càrrec de Claudia García, defensora dels drets humans de les dones a Colòmbia

La Regidoria de Cultura, a través de la Biblioteca Pública Municipal l’Espill, ha organitzat, amb la col·laboració de la Fundació MUSOL, una trobada amb ‘Llibres humans’, a càrrec de Claudia García, defensora dels drets humans de les dones a Colòmbia.

La trobada tindrà lloc divendres que ve, 14 de desembre, a les 19.00 hores, en la Sala d’Audiovisuals de la Biblioteca.

Es tracta d’una activitat per al públic adult de temàtica solidària que s’engloba dins de les activitats relacionades amb els Objectius de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible.

Aquesta activitat ens convida a conèixer a una persona que explicarà la seua història de vida, per haver tingut experiències d’especial interès o rellevància, amb un clar enfocament de lluita a la discriminació i contra el discurs de l’odi. Claudia García és refugiada i va vindre a través d’Amnistia Internacional.

Al mateix temps la Biblioteca ofereix una exposició amb panells explicatius fent referència als ODS i al canvi climàtic.

L’activitat del pròxim divendres clausurarà el cicle d’activitats que s’han desenvolupat en la Biblioteca relacionades amb els ODS.