965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

 

*L’activitat s’inclou dins de la programació dels Objectius de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible que se celebren en Callosa

La Biblioteca Municipal l’Espill acull divendres que ve, 23 de novembre, a partir de les 17.30 hores, un taller gratuït d’impressió en 3D de temàtica solidària per al públic juvenil.

El taller estarà impartit per personal especialitzat i constarà de dues parts, una primera teòrica sobre el funcionament de la tecnologia a utilitzar, les seues aplicacions i com relacionar aquesta tecnologia per a arribar als ODS; i una segona part pràctica que consistirà a aplicar els continguts teòrics rebuts, utilitzant “Ozobots”.

L’activitat s’engloba dins de la programació dels Objectius de l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible (ODS), que ha organitzat la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià en col·laboració amb la Fundació MUSOL.

 

Canvi de data en l’última activitat del programa

El programa ja va celebrar divendres passat un contacontes sostenible per a xiquets i com última activitat per a adults inclou una trobada amb “llibres humans” que tenia prevista la seua celebració el pròxim 30 de novembre, però per problemes d’agenda, s’ha ajornat al pròxim 14 de desembre, a les 19.00 hores. La trobada es titula ‘Llibres Humans: Els CIES’ i serà a càrrec de la psicòloga Ofelia Almeida Copoví.

Al mateix temps, la Biblioteca oferirà en la sala d’audiovisuals una exposició amb panells explicatius fent referència als ODS, per a complir amb la pròpia finalitat educativa del projecte, dirigit al coneixement de l’Agenda 2030. L’exposició explicarà també amb un expositor de llibres relacionats amb els ODS i el desenvolupament sostenible.