965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La setmana passada, l’Ajuntament va rebre a la nova junta directiva, presidida per Ramón Soriano, Alejandro Gomez, vicepresident, i Dionisio Navarro, delegat de Benidorm, de JOVEMPA, Associació de Joves Empresaris de la Marina Baixa.
En representació de l’equip de Govern, van ser presents l’alcalde, Andrés Molina, i la regidora de Comerç, Mari Carmen Bou.
La cita va ser una oportunitat per a presentar els nous membres de l’equip directiu de Jovempa i, així, afermar la relació amb l’Ajuntament per a preparar noves sinergies mitjançant el foment d’esdeveniments i activitats formatives en el nostre municipi.
 
[CAS] La semana pasada, el Ayuntamiento recibió a la nueva junta directiva, presidida por Ramón Soriano, Alejandro Gomez, vicepresidente, y Dionisio Navarro, delegado de Benidorm, de JOVEMPA, Asociación de Jóvenes Empresarios de la Marina Baixa.
En representación del equipo de Gobierno, fueron presentes el alcalde, Andrés Molina, y la regidora de Comercio, Mari Carmen Bou.
La cita fue una oportunidad para presentar los nuevos miembros del equipo directivo de Jovempa y, así, afianzar la relación con el Ayuntamiento para preparar nuevas sinergias mediante el fomento de acontecimientos y actividades formativas en nuestro municipio.