965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’última quinzena d’agost, 5 joves de Callosa d’en Sarrià van viure una experiència única realitzant l’Intercanvi Juvenil a França, proposat, el mes de maig , per la Regidoria de Medi Ambient i la Regidoria de Joventut.
Tot això ha sigut possible gràcies al treball en equip de l’Associació DeAmicitia, l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià i el gran acolliment que va tindre aquest programa per part dels i les joves.
Les opinions de les persones joves participants han sigut molt positives, tant com que ha sigut una de les millors experiències de la seua vida, que hi havia gent molt amable i que han fet grans amistats!
 
[CAS] La última quincena de agosto, 5 jóvenes de Callosa d’en Sarrià vivieron una experiencia única realizando el Intercambio Juvenil en Francia, propuesto en el mes de mayo por la Concejalía de Medio Ambiente y la Concejalía de Juventud.
Todo esto ha sido posible gracias al trabajo en equipo de la Asociación DeAmicitia, el Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià y la gran acogida que tuvo este programa por parte de los y las jóvenes.
Las opiniones de las personas jóvenes participantes han sido muy positivas, tanto como que ha sido una de las mejores experiencias de su vida, que había gente muy amable y que han hecho grandes amistades