965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[CAS] ℹ️ Desde la Secretaria Autonómica de Emergencia Climática y Transición Ecológica, nos mandan un video informativo sobre la gestión de nuestros residuos, recordando los protocolos establecidos y las recomendaciones en tiempos de COVID.

[VAL] ℹ️ Des de la Secretària Autonòmica d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, ens manen un vídeo informatiu sobre la gestió dels nostres residus, recordant els protocols establits i les recomanacions en temps de COVID.

Mesures de tractament dels residus en domicilis, amb o sense persones en quarantena o amb positiu en #COVID19

?️?️ Us recordem en un nou vídeo explicatiu les mesures de tractament dels residus en domicilis, amb o sense persones en quarantena o amb positiu en #COVID19, per a garantir la seguretat en la seua manipulació i minimitzar el risc de contagi.? Les mascaretes, guants i bates no són reciclables:⚠️ No tires els guants usats al contenidor groc? Mai s'ha de deixar cap equip de protecció o fem domèstic a la via pública? No diposites residus domèstics, mascaretes, guants o equips de protecció a les papereres del carrer.♻ És important mantenir la separació de residus per reduir al màxim la fracció que acaba en abocador. Ara més que mai cal retallar la fracció resta i continuar amb el compromís de la ciutadania i la Conselleria pel reciclatge i la separació que ha pujat un 17% entre 2017 i 2019.??? Gràcies a tot el personal de les plantes de tractament, treballadors i treballadores que han continuat desenvolupant un servei públic essencial i imprescindible.

Publicada por GVA Agroambient en Martes, 21 de abril de 2020