965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
Val. L’alberg La Marina de Teulada Moraira acull a un centenar de joves en la I Trobada de Corresponsals de les Marines.
Durant el cap de semana de convivència la joventut ha reivindicat tindre veu propia en els seus pobles.
La Xarxa Jove de l’Institut Valencia de la Joventut (IVAJ) ha celebrat, este cap de semana, el seu primer encontré intercomarcal entre joves de la Marina Alta i Baixa que s’han reunit per intercanviar experiències i continuar amb el seu procés formatiu com a corresponsals juvenils.
La del corresponsal és una tasca de col.laboració voluntària entre els departaments municipals de joventut i aquells adolescents que intermedien com a portaveus del seus iguals i interlocutors amb l’administració local. Són fòrmules de participació ciutadana activa que els darrers anys estan tinguent un fort arrelament al territori valencià a iniciativa de l’IVAJ
Les primeres trobades de corresponsals s’han desenvolupat com un cap de semana dedicat a l’intercanvi d’experiències, d’ahí que els corresponsals de la Safor amb major trajectòria en el temps, foren convidats com a font d’inspiració per a altres punts del territori valencià. De la mateixa manera, de forma lúdica i interactiva, els joves d’Alfàs del Pi, Altea, Callosa d’en Sarrià, la Nucía, Finestrat, la Macomunitat de la Marina Baixa, Teulada Moraira, Gata, Ondara, Pedreguer i Pego han intercanviat experiències en un entorn natural privilegiat i han iniciat la seva formació.
Cas. El albergue La Marina de Teulada Moraira acoge a un centenar de jóvenes en el I Encuentro de Corresponsales de Les Marines.
Durante el fin de semana de convivencia la juventud ha reivindicado tener voz propia en sus pueblos.
La Xarxa Jove del Instituto Valencia de la Juventud (IVAJ) ha celebrado, este fin de semana, su primer encuentro intercomarcal entre jóvenes de la Marina Alta y Baja que se han reunido para intercambiar experiencias y continuar con su proceso formativo como corresponsales juveniles.
La del corresponsal es una tarea de colaboración voluntaria entre los departamentos municipales de juventud y aquellos adolescentes que intermedien como portavoces del sus iguales e interlocutores con la administración local. Son fórmulas de participación ciudadana activa que los últimos años están teniendo un fuerte arraigo en el territorio valenciano a iniciativa del IVAJ
Este primer encuentro de corresposnals se han desarrollado como un fin de semana dedicado al intercambio de experiencias, de ahí que los corresponsales de La Safor, con mayor trayectoria en el tiempo, fueron invitados como fuente de inspiración para otros puntos del territorio valenciano. Del mismo modo, de forma lúdica e interactiva, los jóvenes de Callosa d’en Sarrià, Altea, La Nucía, Finestrat, la Macomunitat de la Marina Baixa, La Vila Joiosa, Teulada Moraira, Gata, Ondara, Pedreguer y Pego han intercambiado experiencias en un entorno natural privilegiado y han iniciado su formación.