965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

El Grup Municipal de Compromís de Callosa d’en Sarrià ha mostrat la seua satisfacció davant la notícia que Fiscalia s’adhereix a la petició de sobreseïment de la denúncia contra l’alcalde de Callosa d’en Sarrià, Josep Saval, interposada per l’edil no adscrita, Mari Carmen Mascaró.

Segons ha declarat el Grup Municipal de Compromís, “conforme han anat les coses, és presumible que ens trobem davant una denúncia falsa, amb la finalitat de desestabilitzar l’acció de govern municipal a través de l’atac personal”.

El grup Municipal de Compromís ha assenyalat que “la denunciant, ex-regidora de l’UPyD, de connivència amb el PSOE i ara en la seua òrbita, ha pretés, així, desprestigiar la persona davant la incapacitat de trobar arguments polítics de pes contra l’actual equip de govern municipal”.

Cal esmentar que, al poc temps de saber-se la notícia de la denúncia, la majoria dels regidors i regidores del Consistori, exceptuant els socialistes i la denunciant, van mostrar la seua solidaritat amb l’alcalde i el rebuig cap a la pràctica de l’atac personal; perquè “en política, tot no val”, han manifestat.

Recordem que Mari Carmen Mascaró va presentar una denúncia contra l’alcalde per no permetre-li debatre en el ple de pressupostos per a l’exercici 2018 una esmena als mateixos que no va ser acceptada. Des del grup municipal de Compromís sempre van explicar que el primer edil sempre va actuar segons el ROF i la llei d’Hisendes Locals, ja que l’esmena es va presentar dos dies abans del ple i modificava d’arrel la moció de pressupostos presentada per l’equip de govern, per la qual cosa la Intervenció no podia valorar en tan poc temps l’esmena de Mascaró per a comprovar la seua viabilitat.