965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El diumenge 24 de juliol, la Regidora de Festes Mari Carmen Bou, recorda que a partir de les 10.00h, en la plaça d’Espanya, tindrà lloc el ball dels majorals i caps de dansa, i cercaviles pels carrers de Callosa, acompanyats per la dolçaina i el tabal. A les 12.00h , les cucanyes i la ‘Correguda del Gall’, també la plaça d’Espanya.
A les 19.00h la plaça d’Espanya es convertirà en punt de trobada per a celebrar un Festival de Folklore de les rondalles La Il.lusió de l´AAM de Callosa, el Grup Tramuntana Grup de Folklore Manxec de Benidorm i el Grup de Danses la Faltriquera de Callosa.
A les 23.00h les Danses polulares acompanyades per la Rondalla de l´AAM.
 
[CAS] El domingo 24 de julio, la Concejal de Fiestas Mari Carmen Bou, recuerda que a partir de las 10:00h, en la plaza de España, tendrá lugar el baile de los mayorales y caps de danza, y pasacalles por las calles de Callosa, acompañados por la dulzaina y el tabal. A las 12:00h , las cucañas y la ‘Correguda del Gall’, también la plaza de España.
A las 19:00h la plaza de España se convertirá en punto de encuentro para celebrar un Festival de Folclore de las rondallas La Il.lusió de la AAM de Callosa, el Grupo Tramontana Grupo de Folclore Manchego de Benidorm y el Grupo de Danzas la Faltriquera de Callosa.
A las 23:00h las Danzas populares acompañadas por la Rondalla de la AAM.