965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Tenim bones i males notícies, aquestes són les actuacions que teníem preparades per a poder celebrar, de manera excepcional, les nostres festes de Sant Jaume.
De moment podrem gaudir el divendres 23, del Concert de Grup de Cant i Corda, i el diumenge 25, de l’actuació d’un Concert de Saxos, sempre amb les màximes mesures de seguretat.
S’ha decidit ajornar la Cercavila de la Colla l´Algar i el Grup de Danses La Faltriquera per les noves restriccions vigents, que van entrar en vigor el dia 10 de juliol, fins al 25 de juliol.
 
[CAS] Tenemos buenas y malas noticias, estas son las actuaciones que teníamos preparadas para poder celebrar, de manera excepcional, nuestras fiestas de San Jaime.
De momento podremos disfrutar el viernes 23, del Concierto de Grup de Cant i Corda, y el domingo 25, de la actuación de un Concierto de Saxos, siempre con las máximas medidas de seguridad.
Se ha decidido aplazar el Pasacalle de la Colla l´Algar y el Grupo de Danzas La Faltriquera por las nuevas restricciones vigentes, que entraron en vigor el día 10 de julio, hasta el 25 de julio.