965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El divendres 24 de desembre comença el cap de setmana en Callosa amb la Festa de Pare Nadal, de mans de la Regidoria de Festes, dirigida per Mari Carmen Bou.
Durant tota la vesprada, l’activitat començarà sobre les 16.30 hores, la Plaça del Convent es transformarà perquè els xiquets de la casa i també els papàs, les mamàs, els iaios i les iaies i, en definitiva, tota la família, gaudisquen d’una vesprada festiva en la qual hi haurà un teatre infantil, berenar i lliurament de regals a càrrec de Pare Nadall.
Es mantenen les tradicions i es preserva la seguretat de la ciutadania complint la normativa anti COVID-19 .
 
[CAS] El viernes 24 de diciembre comienza el fin de semana en Callosa con la Fiesta de Papa Noel, de manos de la Concejalía de Fiestas, dirigida por Mari Carmen Bou.
Durante toda la tarde, la actividad comenzará sobre las 16:30 horas, la Plaza del Convent se va a transformar para que los peques de la casa y también los papás, las mamás, los yayos y las yayas y, en definitiva, toda la familia, disfruten de una tarde festiva en la que habrá un teatro infantil, merienda y entrega de regalos a cargo de Papa Noel.
Se mantienen las tradiciones y se preserva la seguridad de la ciudadanía cumpliendo la normativa anti COVID-19 .