965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La regidora de cultura, Maribel Ferrándiz, informa que divendres a les 13.00h s’inaugurarà amb un acte protocol·lari l’exposició anomenada “Lugares” de la Fundació Frax, situada a l’Alfàs del Pi. Es tracta d’una exposició itinerant amb obres de 24 autors tant de la Marina Alta com de la Marina Baixa. “Lugares” reuneix la història més recent de la Fundació Frax. I és que el catàleg d’obres està format per les donacions rebudes després del pas dels artistes per la Seu de la Fundació Frax durant els últims anys.
Concha García de Pablos, Goyo Pérez, Emilio Roselló Tormo, Pablo Pazos, Bernabé Gómez Moreno, José Antonio Hinojos, Isabel Marquina, Evaristo Alguacil, Mónica Jover Calvo, Antonio Ballesta, Juan Francisco García Cepero, Luisa Atanor, Herminio Ordóñez, Candi Campo, Iván Albalate, Rosa Ripoll, Sari Miró, José J. Samper Pamblanco, Christier Oleby, Daniel García Moragues, Eva M. Martínez Flores, Pepi Sevilla Ruano, Salvador García Albadalejo i Josepa Gilabert Ballester són els 24 artistes creadors de les obres que s’exposen en aquesta ocasió.
Són ja algunes les poblacions que han acollit aquesta exposició. A Callosa podrem gaudir-la des del dia 13 fins al 27 de gener. Esperem la vostra assistència.
 
[CAS] La concejal de cultura, Maribel Ferrándiz, informa que el viernes a las 13.00h se inaugurará con un acto protocolario la exposición llamada “Lugares” de la Fundación Frax, ubicada en l’Alfàs del Pi. Se trata de una exposición itinerante con obras de 24 autores tanto de la Marina Alta como de la Marina Baixa. “Lugares” reúne la historia más reciente de la Fundación Frax. Y es que el catálogo de obras está formado por las donaciones recibidas tras el paso de los artistas por la Sede de la Fundación Frax durante los últimos años.
Concha García de Pablos, Goyo Pérez, Emilio Roselló Tormo, Pablo Pazos, Bernabé Gómez Moreno, José Antonio Hinojos, Isabel Marquina, Evaristo Alguacil, Mónica Jover Calvo, Antonio Ballesta, Juan Francisco García Cepero, Luisa Atanor, Herminio Ordóñez, Candi Campo, Iván Albalate, Rosa Ripoll, Sari Miró, José J. Samper Pamblanco, Christier Oleby, Daniel García Moragues, Eva M. Martínez Flores, Pepi Sevilla Ruano, Salvador García Albadalejo y Josepa Gilabert Ballester son los 24 artistas creadores de las obras que se exponen en esta ocasión.
Son ya algunas las poblaciones que han acogido esta exposición, a Callosa podremos disfrutarla desde el día 13 hasta el 27 de enero. Esperamos vuestra asistencia.