965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz Sanchis, ens convida a visitar l’exposició “Un passeig per la història del còmic espanyol” que estarà disponible des del dia 12 de desembre de 2022 fins al dia 5 de gener de 2023 a la Biblioteca Pública Municipal l’Espill.
L’exposició és una mostra de dotze portades de còmics espanyols que parteixen de principis del segle XIX fins a l’actualitat. Es tracta d’un passeig per aquells còmics que han marcat un abans i un després en la història del còmic.
Aquesta exposició parteix de la iniciativa de la Biblioteca Pública Municipal de Requena i el seu passeig literari. Hui la Biblioteca de Callosa d’en Sarrià t’acosta una mica a aquest passeig literari de la història del còmic espanyol que segur que despertaran el teu interés per ell.
 
[CAS] La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz Sanchis, nos invita a visitar la exposición “Un paseo por la historia del cómic español” que estará disponible desde el día 12 de diciembre de 2022 hasta el día 5 de enero de 2023 en la Biblioteca Pública Municipal l’Espill.
La exposición es una muestra de doce portadas de cómics españoles que parten de principios del siglo XIX hasta la actualidad. Se trata de un paseo por aquellos cómics que han marcado un antes y un después en la historia del cómic.
Esta exposición parte de la iniciativa de la Biblioteca Pública Municipal de Requena y su paseo literario. Hoy la Biblioteca de Callosa d’en Sarrià te acerca un poco a este paseo literario de la historia del cómic español que seguro que despertarán tu interés por el.