965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La nostra veïna i artista Marina Yepes, artista plàstica, fotògrafa professional i restauradora, amb un llarg recorregut en què unix vida i creació per a conformar peces d’art amb un estil únic i personal, reprén una Exposició de pintura en el nostre municipi.
Comenzará l’11 de febrer, en la Casa de Cultura ´Jaume Pastor Fluixà´, fins al 2 de març.
La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, anima a tots a vindre a la inauguració per a visitar i participar en el sorteig d’un obra d’art de l’autora. Vos esperem el pròxim dia 11 de febrer a les 19:30h.
L’Exposició EMOTION ART de la Col·lecció Flama Daurada, segons l’artista; experimenta un procés de canvi en les seues emocions més profundes.
Pintant cada obra, Marina Yepes, entra en un període d’introspecció en el qual aconseguix transcendir les seues emocions més fosques transformant-les així en emocions d’alta vibració. L’amor, l’alegria, la pau o la il·luminació són algunes d’estes emocions d’alta freqüència.
A través de la textura i el color l’espectador recrea figures vinculades amb el seu inconscient més ocult. (https://marinayepesart.com/)
 
[CAS] Nuestra vecina y artista Marina Yepes, artista plástica, fotógrafa profesional y restauradora, con un largo recorrido en el que une vida y creación para conformar piezas de arte con un estilo único y personal, retoma una Exposición de pintura en nuestro municipio.
Comenzará el 11 de febrero, en la Casa de Cultura ´Jaume Pastor Fluixà´, hasta el 2 de marzo.
La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz, anima a todos a venir a la inauguración para visitar y participar en el sorteo de un obra de arte de la autora. Os esperamos el próximo día 11 de febrero a las 19:30h.
La Exposición EMOTION ART de la Colección Llama Dorada, según la artista; experimenta un proceso de cambio en sus emociones más profundas.
Pintando cada obra, Marina Yepes, entra en un periodo de introspección en el cual logra transcender sus emociones más oscuras transformándolas así en emociones de alta vibración. El amor, la alegría, la paz o la iluminación son algunas de estas emociones de alta frecuencia.
A través de la textura y el color el espectador recrea figuras vinculadas con su inconsciente más oculto. (https://marinayepesart.com/)