965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Del 8 al 22 de setembre podrem disfrutar a la Casa de Cultura de l’exposició de pintura de Juan Rial. D’ell podem dir que va nàixer a Anvers (Bèlgica), de mare belga i pare espanyol. Als 14 anys es va traslladar a l’Alfàs del Pi amb la seua família. Va estudiar BUP i COU en el Col·legi Lope de Vega de Benidorm però no va ser fins als seus anys d’universitat on va tindre el primer contacte amb les arts plàstiques, més específicament amb la fotografia.
En el any 2002 va ser quan va començar a treballar amb la pintura a l’oli com a teràpia.
És 100% autodidacta i els seus mestres són absolutament tots els pintors els quadres dels quals ha tingut el plaer de veure i observar les seues pinzellades, color i genialitats.
Actualment utilitza tant l’acrílic com l’oli, fins i tot mesclant tots dos materials.
Malgrat el pas dels anys, la pintura continua sent la seua millor teràpia.
 
[CAS] Del 8 al 22 de septiembre podremos disfrutar en la Casa de Cultura de la exposición de pintura de Juan Rial. De él podemos decir que nació en Amberes (Bélgica), de madre belga y padre español. A los 14 años se trasladó a l’Alfàs del Pi con su familia. Estudió BUP y COU en el Colegio Lope de Vega de Benidorm pero no fue hasta sus años de universidad donde tuvo su primer contacto con las artes plásticas, más específicamente la fotografía.
En el año 2002 fue cuando empezó a trabajar con la pintura al óleo como terapia.
Es 100% autodidacta y sus maestros son absolutamente todos los pintores cuyos cuadros ha tenido el placer de ver y observar sus pinceladas, color y genialidades.
Actualmente utiliza tanto el acrílico como el óleo, incluso mezclando ambos materiales.
A pesar del paso de los años, la pintura sigue siendo su mejor terapia.