965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Èxit l’exposició de pintura dels alumnes del CEAM de Callosa, al Casal Fester de Benidorm.
L’Alcalde, Andrés Molina, i Regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, la Directora del CEAM, el Regidor de Cultura i la Regidor d’Educació de Benidorm, el President de l’Associació Cultural Manxega Tramuntana, com a organitzadors de l’acte, i el Professor, Toni Ferri, no es van voler perdre aquesta exposició.
Un total de 40 obres corresponents a 18 pintores i pintors majors, que s’han format en el Centre Comarcal d’adults a Callosa d’en Sarrià.
Tot una experiència per a aquests acabats d’estrenar artistes, considerant que la majoria no havien pintat ni dibuixat mai, fins a entrar al grup de pintura.
 
[CAS] Éxito la exposición de pintura de los alumnos del CEAM de Callosa, al Casal Fester de Benidorm.
El Alcalde, Andrés Molina, y Regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, la Directora del CEAM, el Regidor de Cultura y la Regidor de Educación de Benidorm, el Presidente de la Asociación Cultural Manchega Tramontana, como organizadores del acto, y el Profesor, Toni Ferri, no se quisieron perder esta exposición.
Un total de 40 obras correspondientes a 18 pintoras y pintores mayores, que se han formado en el Centro Comarcal de adultos en Callosa d’en Sarrià.
Todo una experiencia para estos acabados de estrenar artistas, considerando que la mayoría no habían pintado ni dibujado nunca, hasta entrar al grupo de pintura.