965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Dins de la programació de ‘Les Trobades 2022’, el dissabte 28 de maig, serà de la inauguració de l’exposició amb el títol ‘Empar Navarro i Giner. Arrels de l´Escola Valenciana’.
A les 17:00 hores, serà la concentració en la Plaça del Convent, i cercavila fins a la Plaça del LLaurador, acompanyats per Muixeranga Marina Baixa, Colla L´Algar i Colla el Pinyol.
A l’arribada, rebuts pel Grup de Danses la Faltriquera, podrem disfrutar la inaguración de l’exposició dedicada a la mestra i republicana, es podrà visitar en la Biblioteca Pública Muncipal L´espill, del 30 de maig fins al 10 de juny.
 
[CAS] Dentro de la programación de ‘Les Trobades 2022’, el sábado 28 de mayo, será de la inauguración de la exposició con el título ‘Empar Navarro i Giner. Arrels de l´Escola Valenciana.
A las 17:00 horas, será la concentración en la Plaza del Convent, y pasacalle hasta la Plaza del LLaurador, acompañados por ‘Muixeranga Marina Baixa’, ‘Colla L´Algar’ y ‘Colla el Pinyol’.
A la llegada, recibos por el ‘Grup de Danses la Faltriquera’, podremos disfrutar la inauguración de la exposición dedicada a la maestra y republicana, se podrá visitar en la Biblioteca Pública Muncipal L´espill, del 30 de mayo hasta el 10 de junio.