965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Ahir es va signar l’acta de replanteig de les obres de condicionament de paviment i accessibilitat de Carrer Sant Isidre, subvencionades per la Exma Diputació d’Alacant, dins del Plan + Cerca 2021.
L’alcalde, Andrés Molina, l’empresa constructora (O.I.H. URBANA), el director de l’obres i els tècnics municipals, van presidir la signatura del document.
La signatura d’aquest document dona principi a l’execució efectiva del contracte i permet avançar en la preparació dels treballs per a iniciar dilluns que ve, dia 14.
 
[CAS] Ayer se firmó el acta de replanteo de las obras de acondicionamiento de pavimento y accesibilidad de Calle San Isidro, subvencionadas por la Exma Diputación de Alicante, dentro del Plan + Cerca 2021.
El alcalde, Andrés Molina, la empresa constructora (O.I.H. URBANA), el director de las obras y los técnicos municipales, presidieron la firma del documento.
La firma de este documento da principio a la ejecución efectiva del contrato y permite avanzar en la preparación de los trabajos para iniciar el próximo lunes, día 14.