965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

XXXII Trobada d’escoles en valencià de la Marina Baixa

27 mayo, 2022 - 28 mayo, 2022

[VAL] * Divendres 27 de maig, en la plaça del Llaurador es farà el lliurament dels premis Sambori de literatura infantil i juvenil, juntament amb la lectura del manifest i el lliurament d’obsequis a les entitats col·laboradores.
* Dissabte 28 de maig començarà la jornada amb una cercavila pel municipi, seguidament continuarà amb els diferents tallers infantils que organitzen els col·legis de la comarca, un berenar, i finalment està prevista una actuació musical. Les activitats tindran lloc a la plaça del Llaurador.
[CAS] * Viernes 27 de mayo, en la plaça del Llaurador se hará la entrega de los premios Sambori de literatura infantil y juvenil, junto con la lectura del manifiesto y la entrega de obsequios a las entidades colaboradoras.

          * Sábado 28 de mayo empezará la jornada con un pasacalle por el municipio, seguidamente continuará con los diferentes talleres infantiles que organizan los colegios de la comarca, una merienda, y finalmente está prevista una actuación musical. Las actividades tendrán lugar en la plaça del Llaurador.

Detalles

Comienza:
27 mayo, 2022
Finaliza:
28 mayo, 2022
Categoría del Evento: