965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

Cargando Eventos

« Todos los Eventos

  • Este evento ha pasado.

Exposició / Exposición

12 diciembre, 2022 - 5 enero, 2023

[VAL] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz Sanchis, ens convida a visitar l’exposició “Un passeig per la història del còmic espanyol”.
L’exposició és una mostra de dotze portades de còmics espanyols que parteixen de principis del segle XIX fins a l’actualitat. Es tracta d’un passeig per aquells còmics que han marcat un abans i un després en la història del còmic.
Aquesta exposició parteix de la iniciativa de la Biblioteca Pública Municipal de Requena i el seu passeig literari. Hui la Biblioteca de Callosa d’en Sarrià t’acosta una mica a aquest passeig literari de la història del còmic espanyol que segur que despertaran el teu interés per ell.
[CAS] La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz Sanchis, nos invita a visitar la exposición “Un paseo por la historia del cómic español”.
La exposición es una muestra de doce portadas de cómics españoles que parten de principios del siglo XIX hasta la actualidad. Se trata de un paseo por aquellos cómics que han marcado un antes y un después en la historia del cómic.
Esta exposición parte de la iniciativa de la Biblioteca Pública Municipal de Requena y su paseo literario. Hoy la Biblioteca de Callosa d’en Sarrià te acerca un poco a este paseo literario de la historia del cómic español que seguro que despertarán tu interés por el.

Detalles

Comienza:
12 diciembre, 2022
Finaliza:
5 enero, 2023
Categoría del Evento:

Local

Biblioteca Pública L´espill
Carrer Jaume Roig, 5
Callosa d'en Sarrià, Alicante 03510 Spain
+ Google Map
Teléfono
965886134
Ver la web del Local