965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La Casa de Cultura acull el pròxim 26 de setembre, 4 i 5 d’octubre, unes jornades formatives per a sensibilitzar sobre les conseqüències del masclisme en situacions quotidianes de la nostra vida que té per títol ‘Estereotipos i roles de género’.
En la jornada es tractaran aspectes d’igualtat de gènere com la ruptura d’estereotips sexistes, la relació gènere-sexe, l’apoderament femení, la importància de visibilitzar a la dona en la Història i les conseqüències del masclisme en els diferents àmbits de la nostra vida.
L’edil d’Igualtat, Mari Carmen Bou, ha informat que és una jornada dirigida a tota la ciutadania i ha animat a assistir a tots els callosins i callosines amb la finalitat de posar fre com més prompte millor a la discriminació entre sexes existent encara en la nostra societat actual.
 
[CAS] La Casa de Cultura acoge el próximo 26 de septiembre, 4 y 5 de octubre, unas jornadas formativas para sensibilizar sobre las consecuencias del machismo en situaciones cotidianas de nuestra vida que tiene por título ‘Estereotipos y roles de género’.
En la jornada se tratarán aspectos de igualdad de género como la ruptura de estereotipos sexistas, la relación género-sexo, el apoderamiento femenino, la importancia de visibilizar a la mujer en la Historia y las consecuencias del machismo en los diferentes ámbitos de nuestra vida.
El edil de Igualdad, Mari Carmen Bou, ha informado que es una jornada dirigida a toda la ciudadanía y ha animado a asistir a todos los callosinos y callosinas con el fin de poner freno cuanto antes mejor a la discriminación entre sexos existente todavía en nuestra sociedad actual.