965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  Per a celebrar la culminació del procés extraordinari d’estabilització dut a terme per l’Ajuntament de Callosa d’ en Sarrià, per a la reducció de la temporalitat en l’ocupació pública, este divendres es va celebrar un acte de reconeixement dels treballadors estabilitzats.
Un total de 16 treballadors municipals, de totes les categories i subgrups, han estabilitzat la seua relació laboral a l’Ajuntament, i van rebre l’enhorabona de l’alcalde de Callosa, Andrés Molina Ferrándiz. la delegada de Recursos Humans, Maribel Ferrándiz Sanchis, i el regidor Rafael Gregori Soriano.
 Amb la finalització d’este procés, l’Equip de Govern vol agrair la important labor que, en favor del municipi i la ciutadania, i des de les seues respectives àrees de treball i llocs, realitzen els treballadors i treballadores municipals.
[CAS]  Para celebrar la culminación del proceso extraordinario de estabilización llevado a cabo por el Ayuntamiento de Callosa d’ en Sarrià, para la reducción de la temporalidad en el empleo público, este viernes se celebró un acto de reconocimiento de los trabajadores estabilizados.
 Un total de 16 trabajadores municipales, de todas las categorías y subgrupos, han estabilizado su relación laboral en el Ayuntamiento, y recibieron la enhorabuena del alcalde de Callosa, Andrés Molina Ferrándiz. la delegada de Recursos Humanos, Maribel Ferrándiz Sanchis, y el concejal Rafael Gregori Soriano.
Con la finalización de este proceso, el Equipo de Gobierno quiere agradecer la importante labor que, en favor del municipio y la ciudadanía, y desde sus respectivas áreas de trabajo y puestos, realizan los trabajadores y trabajadoras municipales.