965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz convida a tot el poble de Callosa a gaudir i no perdre’s aquest magnífic concert.
El dia 29 de juliol a les 22.00h en la plaça del Convent tindrem el gust de gaudir d’un espectacle únic: el músic Andreu Valor, amb el seu espectacle Bandautòrium, en què fusiona les seues cançons amb la sonoritat de les bandes de música, en aquest cas, la nostra banda La Primitiva de Callosa d´en Sarrià.
Es tracta d’un concert de cançons clàssiques i inèdites del repertori de Valor, interpretades amb el dinamisme de la banda i amb col·laboracions puntuals, peces en acústic i altres instrumentals.
A gaudir de la música a l’aire lliure.
 
[CAS] La concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz invita a todo el pueblo de Callosa a disfrutar y no perderse este magnífico concierto.
El día 29 de julio a las 22.00h en la plaza del Convento tendremos el gusto de disfrutar de un espectáculo único: el músico Andreu Valor, con su espectáculo Bandautòrium, en que fusiona sus canciones con la sonoridad de las bandas de música, en este caso, nuestra banda La Primitiva de Callosa d´en Sarrià.
Se trata de un concierto de canciones clásicas e inéditas del repertorio de Valor, interpretadas con el dinamismo de la banda y con colaboraciones puntuales, piezas en acústico y otras instrumentales.
A disfrutar de la música al aire libre