965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[val] Divendres passat a la Biblioteca Pública Municipal l’Espill va tenir lloc l’encontre amb l’escriptor alcoià Francesc Gisbert, autor de nombroses novel·les adreçades al públic juvenil i guanyador de uns quants premis literaris. El públic assistent va poder conversar amb ell sobre algunes de les seues obres. Aprofitant la seua visita el Club de lectura l’Espill va llegir el llibre “Tot o res” i va fer una tertúlia al voltant d’aquesta obra.
Aquesta activitat ha estat subvencionada pel programa “PACTEM: Pacte per la lectura” del Pla de Foment a la Lectura de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en concret la campanya “Llegim als pobles”.
 
[cas] El pasado viernes en la Biblioteca Pública Municipal l’Espill tuvo lugar el encuentro con el escritor alcoyano Francesc Gisbert, autor de numerosas novelas dirigidas al público juvenil y ganador de varios premios literarios. El público asistente pudo conversar con él sobre algunas de sus obras. Aprovechando su visita el Club de lectura l’Espill leyó el libro “Tot o res” e hizo una tertulia alrededor de esta obra.
Esta actividad ha sido subvencionada por el programa “PACTEM: Pacte per la lectura” del Pla de Foment a la Lectura de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport en concreto la campaña “Llegim als pobles”.