965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*En finalitzar, Les seues Majestats entregaran els regals als xiquets i xiquetes del municipi per les cases

El pròxim dia 5 de gener els carrers de Callosa d’en Sarrià s’ompliran de màgia i il·lusió amb la Cavalcada dels Tres Reis Mags d’Orient. Enguany la Capitania Mora de la filà Guàrdia Negra (homes), que lidera Daniel Serra Moragues, organitza la desfilada, en col·laboració amb la Regidoria de Festes.

Les seues Majestats visitaran la localitat acompanyats d’un espectacular seguici que sens dubte sorprendrà els xiquets i xiquetes del municipi.

La tradicional Cavalcada partirà del carrer de Germanies, a les 17.30 hores, i recorrerà la carretera d’Alacant, Quatre Carreteres, el carrer de Jaume I, Sant Francesc, carrer Major fins a arribar a la plaça d’Espanya. A continuació, Les seues Majestats oferiran a l’interior de l’Església els presents al Xiquet Jesús.

En finalitzar la Cavalcada, els Reis Mags repartiran els regals als xiquets i xiquetes del poble per les seues cases.

Lliurament de paquets

Les persones que desitgen que els Reis Mags visiten la seua llar i entreguen els regals als xiquets en primera persona, tan sols han de portar els paquets a la Casa de Cultura a partir del 26 de desembre i fins al pròxim 4 de gener (excepte festius), en horari de 09.00 a 14.30 hores.