965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] La plaça del Llaurador de Callosa d’en Sarrià acollirà els pròxims dies 15 i 16 d’octubre una nova edició del festival d’agricultura, artesania i tradicions ‘Els Colors de la Terra’.
El festival, organitzat per la Regidoria de Comerç, té com a objectiu posar en valor les nostres tradicions i donar suport a l’agricultura local, l’artesania, la gastronomia i la cultura.
Des d’aquesta regidoria s’anima a participar amb un estand, a aquesta fira que cada any atrau més visitants.
Poden enviar la seua sol·licitud d’adhesió enviant un correu que incloga el nom de l’establiment, nom i cognoms del propietari o responsable i un telèfon de contacte a l’adreça evapb@callosa.es o al telèfon 96 588 62 79 (Eva)
 
[CAS] La plaza del Llaurador de Callosa d’en Sarrià acogerá los próximos días 15 y 16 de octubre una nueva edición del festival de agricultura, artesanía y tradiciones ‘Els Colors de la Terra’.
El festival, organizado por la Concejalía de Comercio, tiene como objetivo poner en valor nuestras tradiciones y apoyar a la agricultura local, la artesanía, la gastronomía y la cultura.
Desde esta concejalía se anima a participar con un estand, a esta feria que cada año atrae a más visitantes.
Pueden enviar su solicitud de adhesión enviando un correo que incluya el nombre del establecimiento, nombre y apellidos del propietario o responsable y un teléfono de contacto a la dirección evapb@callosa.es o al teléfono 96 588 62 79 (Eva)