965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Des de la Regidoria de Joventut, dirigida per Francisco Mendoza, s’ha organitzat per a celebrar el dia de joventut un Escape Room ” El tresor Pirata” el dia 20 d’agost al Punt Jove de Callosa d’en Sarrià.
 Srà una activitat totalment gratuïta per a joves de 12 a 30 anys amb pases cada 45 minuts de 18.00h a 22.00h, on a més de fer l’escape room hi haurà aparells de realitat virtual! No t’ho pergues i inscriu- te amb els teus amics i amigues accedint a l’enllaç o escanejant el codi QR que apareix al cartell.
Aquesta activitat és durà a terme gràcies a una subvenció rebuda per part de la Diputació d’Alacant.
 
[CAS] Desde la Concejalía de Juventud, dirigida por Francisco Mendoza, se ha organizado para celebrar el día de la Juventud un Escape Room “El Tesoro Pirata” el día 20 de agosto en el Punt Jove de Callosa d’en Sarrià.
Será una actividad totalmente gratuita para jóvenes de 12 a 30 años con pases cada 45 minutos de 18.00h a 22.00h, donde además de hacer el Escape Room ¡habrá aparatos de realidad virtual! No te lo pierdas y inscríbete con tus amigos y amigas accediendo en el enlace o escaneando el código QR que aparece en el cartel. 
Esta actividad se llevará a cabo gracias a una subvención recibida por parte de la Diputación de Alicante.