965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*El fòrum serà a càrrec d’Alicia Saval, coach educatiu, i l’assistència serà gratuïta, encara que amb reserva prèvia en la Mancomunitat Marina Baixa

Demà divendres, 14 de desembre, el Punt Jove acollirà, en horari de 18.00 a 20.00 hores, una segona sessió del Fòrum de Joves ‘Et repte a canviar el món’, a càrrec Alicia Saval, coach educatiu, experta en intel·ligència emocional, PNL i presa de decisions. En el fòrum es treballarà sobre temes com l’autoconeixement, la intel·ligència emocional i la comunicació positiva.

Aquest fòrum o debat està dirigit a tots aquells joves d’entre 15 i 17 anys que desitgen canviar el món. “Necessitem valents”, segons Alicia Saval, qui assenyala que “aquesta nova generació d’adolescents és la que farà possible el canvi que necessitem per a tenir un món millor”. Per açò ha animat als joves de Callosa al fet que participen en aquest fòrum per a començar a formar part de “el grup dels valents”.

Segons ha explicat Alicia Saval, a través del fòrum “descobrirem la gran persona que es troba en el nostre interior, aprendrem a gestionar les nostres emocions per a començar a comunicar-nos de forma més positiva i, així, acostar-nos a aqueix món en el qual tots estem units per valors, per principis; un món ple de persones úniques que saben on està la seua felicitat i lluiten diàriament per aconseguir-la”.

Aquesta activitat està organitzada per la Regidoria de Joventut, en col·laboració amb la Mancomunitat Marina Baixa i l’IVAJ.

El taller és gratuït amb aforament limitat, per la qual cosa els interessats a participar han de reservar plaça cridant al 965882070 (Andrea, Mancomunitat Marina Baixa) o presencialment en la Mancomunitat.