965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*Els interessats en què el propi Pare Nadal lliure en mà els regals als seus destinataris hauran de portar els paquets a la Casa de Cultura del 13 al 20 de desembre

Els xiquets i xiquetes de Callosa d’en Sarrià compten ja els dies per a l’esperada arribada del Pare Nadal. Un any més, l’encarregat de repartir la il·lusió entre els més xicotets de la casa, visitarà el municipi el pròxim 24 de desembre amb una cavalcada en la qual arribarà acompanyat de la Mare Nadal, el seu trineu i d’un màgic sèquit, que farà les delícies del públic infantil.

Arbres de Nadal, homes de neu, rens, follets, elfs, i una infinitat de personatges nadalencs ompliran els carrers de llum i color, convertint en màgic aquest dia.

La tradicional Cavalcada que organitza la Regidoria de Festes partirà del carrer de Germanies a les 17.30 hores i recorrerà la carretera d’Alacant, Quatre Carreteres, el carrer de Jaime I, Sant Francesc, carrer Major fins a arribar a la Plaça d’Espanya.

En finalitzar la cavalcada, en la Plaça d’Espanya, el Pare Nadal procedirà a repartir els regals als xiquets i xiquetes del municipi.

 

Lliurament de paquets

Els interessats en què el propi Pare Nadal lliure en mà els regals als seus destinataris després de la cavalcada, hauran de portar els paquets a la Casa de Cultura al matí del 13 al 20 de desembre, en horari de 09:00 a 14:30 hores i a la vesprada del 17 al 20 de desembre de 17:30 a 19:30 hores, perquè els ajudants del Pare Nadal puguen arreplegar-los.

Des de l’Ajuntament s’ha animat a tots els xiquets i xiquetes de Callosa a participar i contemplar la cavalcada, que vindrà carregada de sorpreses i il.lusió.