965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El Dia Mundial del Llibre, va tindre el seu origen el dia 15 de novembre de l’any 1995 com una manera de rendir un homenatge a grans escriptors universals com Miguel de Cervantes, Garcilaso de la Vega, Williams Shakespeare, Vlamidir Nabkov, Josep Pla, Manuel Mejías Vallejo, entre altres.
En l’època que estem vivint, amb la pandèmia de coronavirus, els llibres ens ajuden més que mai a mantindre’ns informats, entretinguts, a estendre llaços amb altres persones i amb altres cultures, a fomentar la nostra creativitat.
Feliç dia del llibre 
 
[CAS] El Día Mundial del Libro, tuvo su origen el día 15 de noviembre del año 1995 como una manera de rendir un homenaje a grandes escritores universales como Miguel de Cervantes, Garcilaso de la Vega, Williams Shakespeare, Vlamidir Nabkov, Josep Pla, Manuel Mejías Vallejo, entre otros.
En la época que estamos viviendo, con la pandemia de coronavirus, los libros nos ayudan más que nunca a mantenernos informados, entretenidos, a extender lazos con otras personas y con otras culturas, a fomentar nuestra creatividad.
Feliz día del libro