965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] L’Ajuntament commemorarà El Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la Dona o Dia Internacional de la No violència de gènere, que se celebrarà el dijous 25 de novembre. Durant tota la setmana, la façana de l’Ajuntament, estarà il·luminada amb la llum violeta i el llaç, amb l’objectiu de visibilitzar una xacra social i donar veu a totes les dones.
El dijous dia 25 serà la lectura del manifest a la porta de l’Ajuntament a les 11.30 hores. La Regidora d’Igualtat, Mari Carmen Bou, vol animar a tots els veïns/es a participar en aquest acte.
 
[CAS] El Ayuntamiento conmemorará El Día Internacional de la Eliminación de la Violencia contra la Mujer o Día Internacional de la No violencia de género, que se celebrará el jueves 25 de noviembre. Durante toda la semana, la fachada del Ayuntamiento, estará iluminada con la luz violeta y el lazo, con el objetivo de visibilizar una lacra social y dar voz a todas las mujeres.
El jueves día 25 será la lectura del manifiesto a la puerta del Ayuntamiento a las 11.30 horas. La Concejal de Igualdad, Mari Carmen Bou, quiere animar a todos los vecinos/as a participar en este acto.