965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*La jornada esportiva va comptar amb més de 200 participants i nombrosos voluntaris que van ajudar en el desenvolupament de la prova

El corredor callosí del grup Coca, Joel Montiel Saval, es va alçar amb la primera classificació de la general en el I Almedia Trail celebrat ahir a Callosa d’en Sarrià. En la prova van participar més de 200 corredors en una jornada esportiva que va transcórrer sense incidències i amb nombrós públic que es va acostar a la plaça del Convent per a animar als corredors.

 

Joel Montiel va aconseguir completar el circuit de 24 Km i 1.300 metres de desnivell positiu en un temps de 02.01:24.

 

El segon classificat de la prova va ser Fran de la Creu Jordá del club Entrena Benissa amb un temps de 02.02:36. El tercer classificat de la general va ser Luis Alberto Oñate Vizcaino del Club d’Atletisme El Faro amb temps de 02.04:06.

 

En la general femenina la primera classificada va ser Miryam Talens Belén del club Marathon Crevillent amb un temps de 02.34:11. La segona classificada va ser Victoria Ballenilla Marco amb un temps de 02.36:45. La tercera plaça va ser per a Ángela Pizarro Ureña del club de Correr Xeraco amb un temps de 02.40:20.

 

L’organització a més va premiar als corredors locals. La classificació local masculina la va liderar també el campió de la prova Joel Montiel (02.01:24), el segon classificat va ser Jonatan Varo Pérez (02.14:20) i el tercer va ser Raimon Martínez Pérez (02.25:29).

 

La classificació local femenina la va encapçalar Alexia Botella Savall (03.07:56), seguida de Tarje Sarabia Chuya (03.17:59), Mª Esperanza Seguí Tasa (04.04:47) i Olga Ferrando Roig (04.04:48).

La classificació completa de la prova pot consultar-se a través de www.mychip.es.

El recorregut va discórrer pels paratges limítrofs a Callosa d’en Sarrià, passant per les partides de Massatava i Farines, descendint i recorrent el riu Guadalest, s’ascendia per la solana de Gorges, fent cim en el Penyonets i es descendia de nou per l’ombria del Rastrell (Xortà), per a tornar cap a la Serra d’Almedia, fent cim i baixant de nou fins a la plaça del Convent de Callosa d’en Sarrià. En total el recorregut va abastar els municipis de Callosa d’en Sarrià, Polop, Benimantell i el Castell de Guadalest.

Des de l’Ajuntament s’ha felicitat el grup Corredors de callosa (Coca) per l’organització de l’esdeveniment, així com a tots els patrocinadors, Policia Local, Protecció Civil, Club Ciclista Sarrià, personal sanitari, personal municipal, nombrosos voluntaris que van col·laborar amb l’esdeveniment i veïns i veïnes que es van acostar a la plaça del Convent a animar als corredors.

Joel Montiel consiguió completar el circuito de 24 Km y 1.300 metros de desnivel positivo en un tiempo de 02:01:24.

El segundo clasificado de la prueba fue Fran de la Cruz Jordá del club Entrena Benissa con un tiempo de 02:02:36. El tercer clasificado de la general fue Luis Alberto Oñate Vizcaino del Club de Atletismo El Faro con tiempo de 02:04:06.

En la general femenina la primera clasificada fue Miryam Talens Belén  del club Marathon Crevillent con un tiempo de 02:34:11. La segunda clasificada fue Victoria Ballenilla Marco con un tiempo de 02:36:45. La tercera plaza fue para Ángela Pizarro Ureña del club de Correr Xeraco con un tiempo de 02:40:20.

La organización además premió a los corredores locales. La clasificación local masculina la lideró también el campeón de la prueba Joel Montiel (02:01:24), el segundo clasificado fue Jonatan Varo Pérez (02:14:20) y el tercero fue Raimon Martínez Pérez (02:25:29).

La clasificación local femenina  la encabezó Alexia Botella Savall (03:07:56), seguida de Tarje Sarabia Chuya (03:17:59), Mª Esperanza Seguí Tasa (04:04:47) y Olga Ferrando Roig (04:04:48).

La clasificación completa de la prueba puede consultarse a través de www.mychip.es.

El recorrido discurrió por los parajes aledaños a Callosa d’en Sarrià, pasando por las partidas de Massatava y Farines, descendiendo y recorriendo el río Guadalest, se ascendía por la solana de Gorges, haciendo cima en el Penyonets y se descendía de nuevo por la ombría del Rastrell (Xortà), para regresar hacia la Sierra de Almedia, haciendo cima y  bajando de nuevo hasta la plaza del Convent de Callosa d’en Sarrià.  En total el recorrido abarcó los municipios de Callosa d’en Sarrià, Polop, Benimantell y Guadalest.

Desde el Ayuntamiento se ha felicitado al grupo Corredors de callosa (CoCa) por la organización del evento, así como a todos los patrocinadores, Policía Local, Protección Civil, Club Ciclista Sarrià, personal sanitario, personal municipal, numerosos voluntarios que colaboraron con el evento y vecinos y vecinas que se acercaron a la plaza del Convent a animar a los corredores.