965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Des de la regidoria d’Igualtat, que dirigeix Mari Carmen Bou, el pròxim dia 5 de març amb el motiu de la setmana de la dona, us convida a gaudir d’un taller GRATUÏT “Dones Visionàries”.
En el taller, es realitzarà una xarrada introductòria en la qual coneixerem les grans dones que han marcat la nostra història.
En la segona part de l’activitat, podreu triar a la dona que més ressona amb la vostra manera de ser i pintar el seu retrat per a portar-vos-el a casa. (No es necessiten coneixements de pintura).
 
[CAS] Desde la concejalía de Igualdad, que dirige Mari Carmen Bou, el próximo día 5 de marzo con el motivo de la semana de la mujer, os invita a disfrutar de un taller GRATUITO “Mujeres Visionarias”.
En el taller, se realizará una charla introductoria en la que conoceremos las grandes mujeres que han marcado nuestra historia.
En la segunda parte de la actividad, podréis elegir a la mujer que más resuena con vuestra forma de ser y pintar su retrato para llevároslo a casa. (No se necesitan conocimientos de pintura).