965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Callosa informen que dimarts, 11 de gener, se celebra una nova jornada de donació de sang en el Centre de Salut, situat en Ptda Mirantbó s/n. L’horari d’atenció serà des de les 16.30 fins a les 20.30 hores.
La regidora de Sanitat, Maribel Ferrándiz, fa una crida a la participació “perquè només a la província d’Alacant existeix una necessitat diària de 250 unitats de sang. I gràcies a aquest gest solidari s’estan salvant moltes vides”.
 
[CAS] Desde la Concejalía de Sanidad del Ayuntamiento de Callosa informan que martes, 11 de enero, se celebra una nueva jornada de donación de sangre en el Centro de Salud, situado en Ptda Mirantbó s/n. El horario de atención será desde las 16:30 hasta las 20:30 horas.
La concejala de Sanidad, Maribel Ferrándiz, hace un llamamiento a la participación “porque sólo en la provincia de Alicante existe una necesidad diaria de 250 unidades de sangre. Y gracias a este gesto solidario se están salvando muchas vidas”.