965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Des de la Regidoria de Sanitat de l’Ajuntament de Callosa informen que dimarts que ve, 9 de novembre, se celebra una nova jornada de donació de sang en el Centre de Salut, situat en Ptda Mirantbó s/n. L’horari d’atenció serà des de les 16.30 fins a les 20.30 hores.
La regidora de Sanitat, Maribel Ferrándiz, fa una crida a la participació “perquè només a la província d’Alacant existeix una necessitat diària de 250 unitats de sang. I gràcies a aquest gest solidari s’estan salvant moltes vides”.
 
[CAS] Desde la Concejalía de Sanidad del Ayuntamiento de Callosa informan que el próximo martes, 9 de noviembre, se celebra una nueva jornada de donación de sangre en el Centro de Salud, situado en Ptda Mirantbó s/n. El horario de atención será desde las 16:30 hasta las 20:30 horas.
La concejala de Sanidad, Maribel Ferrándiz, hace un llamamiento a la participación “porque sólo en la provincia de Alicante existe una necesidad diaria de 250 unidades de sangre. Y gracias a este gesto solidario se están salvando muchas vidas”.