965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
VAL. Ahir, el personal de Joventut de la Mancomunitat Marina Biaxa i de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, va dur a terme a l’IES del municipi, una campanya de sensibilització pel Dia Mundial contra la SIDA/VIH, junt a personal sanitari de Salut Pública i el grup de corresponsals juvenils.
A més, hui de vesprada tindrà lloc una activitat juvenil comarcal en el municipi de La Nucia. S’organitzarà una gymcana, per conèixer més sobre la SIDA/VIH. No t’ho perdes i inscriu-te en el codi QR.
 
CAS. Ayer, el personal de Juventud de la Mancomunitat Marina Baixa y del Ayuntamiento de Callosa d’en Sarrià, llevaron a cabo en el IES del municipio, una campaña de sensibilización por el Día Mundial contra el SIDA/VIH, junto con personal sanitario de Salud Pública y el grupo de corresponsales juveniles.
Además, hoy por la tarde tendrá lugar una actividad juvenil comarcal en el municipio de La Nucia. Se organizará una gymcana, para conocer más acerca del SIDA/VIH. No te lo pierdas e inscríbete en el código QR.