965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Hui dia 24 hem celebrat l’acte de commemorar el dia internacional de l’eliminació de la violència contra la dona. En aquest acte la regidora d’igualtat Mayte García i Andres Molina l’alcalde han llegit el manifest del consell comarcal d’igualtat. En aquest acte hem comptat amb la presència dels alumnes de 4 d`ESI del IES Rodolfo Llopis on ALba Server Fernández ha llegit un manifest. També l’associació de dons de Callosa ha participat amb una poesia feta per Victòria Carreres. Donem les gràcies per la col·laboració.
 
[CAS] Hoy día 24 hemos celebrado el acto de conmemorar el día internacional de la eliminación de la violencia contra la mujer. En este acto la concejala de igualdad Mayte García y Andres Molina el alcalde han leído el manifiesto del consejo comarcal de igualdad.
En este acto hemos contado con la presencia de los alumnos de 4 de ESO del IES Rodolfo Llopis donde Alba Server Fernández ha leído un manifiesto. También la asociación de dones de Callosa ha participado con una poesía hecha por Victoria Carreres. Damos las gracias por la colaboración.