965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Avui 22 de febrer se’ns presenta una data molt important, declarada per la Unió Europea dia Internacional de la Igualtat Salarial.
És cert que a hores d’ara a nivell legislatiu les dones reben un tracte igual de contribució en l’àmbit laboral, però cal recordar que segueix existint una bretxa salarial i de pensions produïda per normes culturals com el terra enganxós o el sostre de vidre . Aquests desavantatges ens fan continuar lluitant per una igualtat real salarial.
Des del Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa, volem visibilitzar aquest dia per unir forces i seguir lluitant contra les discriminacions, agressions i situacions de desigualtat a la feina.
[CAS] Hoy 22 de febrero se nos presenta una fecha muy importante, declarada por la Unión Europea día Internacional de la Igualdad Salarial.
Es cierto que a día de hoy a nivel legislativo las mujeres reciben un trato igual de contribución en el ámbito laboral, no obstante hay que recordar que sigue existiendo una brecha salarial y de pensiones producida por normas culturales como el suelo pegajoso o el techo de cristal. Estas desventajas nos hacen seguir luchando por una igualdad real salarial.
Desde el Consejo Comarcal por la Igualdad de la Marina Baixa, queremos visibilizar este día para unir fuerzas y seguir luchando contra las discriminaciones, agresiones y situaciones de desigualdad en el trabajo.