965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Per a celebrar el dia Escolar de la Pau i la no-violència, la regidoria d’Educació, dirigida per Mª Carmen Bou, ofereix als centres escolars coca dolça elaborada per diferents fleques locals, les coques són per a l’esmorzar de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària, del Col·legi Almedia, CEIP Bernat de Sarrià, CEIP Mirantbò així com per a l’Escola Infantil Municipal.
D’aquesta manera, des de la regidoria d’Educació, es col·labora en les diferents activitats que es realitzaran en els centres escolars per a commemorar aquest dia.
Per a l’alumnat amb alguna mena d’al·lèrgia o patologia, s’ofereixen galetes sense glútens, sense lactosa, sense ou i sense fruita secs.
 
[CAS] Para celebrar el día Escolar de la Paz y la no-violencia, la concejalía de Educación, dirigida por Mª Carmen Bou, ofrece a los centros escolares coca dulce elaborada por diferentes panaderías locales, las cocas son para el almuerzo del alumnado de Educación Infantil y Primaria, del Colegio Almedia, CEIP Bernat de Sarrià, CEIP Mirantbò así como para la Escuela Infantil Municipal.
De esta forma, desde la concejalía de Educación, se colabora en las diferentes actividades que se realizarán en los centros escolares para conmemorar este día.
Para el alumnado con algún tipo de alergia o patología, se ofrecen galletas sin gluten, sin lactosa, sin huevo y sin frutos secos.