965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Per a celebrar el dia Escolar de la Pau i la no-violència, la regidoria d’Educació reparteix en els centres escolars coca dolça elaborada per diferents fleques, les coques són per a l’esmorzar de l’alumnat d’Educació Infantil i Primària, així com per a l’Escola Infantil Municipal.
D’aquesta manera, des de la regidoria d’Educació s’acompanya i es col·labora amb les diferents activitats que es realitzaran en els centres escolars per a commemorar aquest dia .
El col·legi Almedia, el CEIP Bernat de Sarrià i l’Escola Infantil Municipal, ho celebraran el divendres 28, el CEIP Mirantbò ho farà el dilluns 31.
 
[VALE] Para celebrar el día Escolar de la Pau y la no-violencia, la concejalía de Educación reparte en los centros escolares coca dulce elaborada por diferentes panaderías, las cocas son para el almuerzo del alumnado de Educación Infantil y Primaria, así como para la Escuela Infantil Municipal.
De este modo, desde la concejalía de Educación se acompaña y se colabora con las diferentes actividades que se realizarán en los centros escolares para conmemorar este día .
El colegio Almedia, el CEIP Bernat de Sarriá y la Escuela Infantil Municipal, lo celebrarán el viernes 28, el CEIP Mirantbò lo hará el lunes 31.