965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El dilluns 17 d’octubre va tindre lloc la sèptima edició del Dia de les Escritoras.
L’edició d’enguany s’endinsa en un tema tan complex i heterodox com la guerra des del punt de vista de les dones: Antes, durant i després de les guerras.
En paraules de la regidora de Cultura, Maribel Ferrándiz, és important reivindicar el paper de les dones escriptores i per això és necessari recolzar este tipus d’iniciatives. En el cas d’esta edició la majoria d’eixes dones van viure, d’una manera o un altre, l’experiència nefasta de distintes guerres -en el més ampli dels seus sentits- i les seues seqüeles i han deixat d’una manera o un altre el seu testimoni per escrit.
En paraules de la regidora d’Igualtat, Mª Carmen Bou, durant la vesprada del dilluns vam poder disfrutar dels textos i del feminisme no verbalitzat en molts casos, però viscut per totes elles, perquè, cada una a la seua manera, i cada una en el seu món, va lluitar perquè el dia de demà tinguérem un món més.
Ambdós regidores agraïxen la presència de representants de la corporació municipal, representants d’associacions locals i al públic en general que va intervindre en esta celebració.
 
[CAS] El lunes 17 de octubre tuvó lugar la séptima edición del “Dia de las Escritoras”.
La edición de este año se adentra en un tema tan complejo y heterodoxo como la guerra desde el punto de vista de las mujeres: “Antes, durante y después de las guerras”.
En palabras de la concejal de Cultura, Maribel Ferrándiz, es importante reivindicar el papel de las mujeres escritoras y por ello es necesario apoyar este tipo de iniciativas. En el caso de esta edición la mayoría de esas mujeres vivieron, de un modo u otro, la experiencia nefasta de distintas guerras -en el más amplio de sus sentidos- y sus secuelas y han dejado de un modo u otro su testimonio por escrito.
En palabras de la concejal de Igualdad, Mª Carmen Bou, durante la tarde del lunes pudimos disfrutar de los textos y del feminismo no verbalizado en muchos casos, pero vivido por todas ellas, porque, cada una a su modo, y cada una en su mundo, luchó para que el día de mañana tuviéramos un mundo más justo e igualitario. Ambas concejalas agradecen la presencia de representantes de la corporación municipal, representantes de asociaciones locales y al público en general que intervino en esta celebración.