965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

*La junta del CEAM, l’Ajuntament i Caixacallosa van organitzar una festa homenatge en el seu honor

Un total de deu parelles callosines van celebrar ahir les seues Bodes d’Or en el CEAM (Llar del Pensionista) en un emotiu homenatge que els va organitzar la junta del CEAM, en col·laboració de l’Ajuntament i Caixacallosa.

 

Envoltats de l’afecte dels seus familiars i amics en un ambient acollidor i entranyable les deu parelles van festejar 50 anys d’unió. Les cançons romàntiques que va interpretar el cantant ‘Ramón’ en directe per a l’ocasió van amenitzar la festa i van fer ballar als homenatjats.

 

Durant l’acte es va oferir un berenar als assistents en la qual no va faltar el pastís nupcial. A més, els homenatjats van rebre un obsequi commemoratiu per part de l’Ajuntament i un altre per part de la junta del CEAM. Igualment, les parelles van entregar un altre obsequi de la seua part a la junta del CEAM.

 

L’acte va estar presentat pels membres de la junta del CEAM i va comptar amb la presència de l’alcalde, Josep Saval, el regidor dels nostres Majors, Vicent Llobell, la regidora de l’equip de govern, Lumi Puigcerver, i els edils de l’Oposició Maribel Ferrándiz, Alicia Saval, Francesc Guardiola i Rosa Mari Savall.