965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
• Descobrix la teua fortalesa: estratègies per a recuperar el teu poder intern
◦ Data: Dijous 2 de maig, 19:00h
◦ Ponents: Lule Soler (Professora de Secundària amb més de 15 anys d’experiència. Especialista en adolescència i gestió de conflictes) i Juantxo Berasategui (Metge de Família. Pediatre d’Atenció Primària. Especialista en nutrició i Medicina Integrativa).
◦ Esta sessió se centra en ajudar als adolescents al fet que descobrisquen i fomenten la seua resiliència i fortalesa interior. A través d’activitats interactives i tècniques d’acte-reflexió, els participants aprendran a identificar les seues pròpies fortaleses i com estes poden ser utilitzades per a superar desafiaments personals i construir confiança en si mateixos/as.
• Descubre tu fortaleza: estrategias para recuperar tu poder interno
◦ Fecha: Jueves 2 de mayo, 19:00h
◦ Ponentes: Lule Soler (Profesora de Secundaria con más de 15 años de experiencia. Especialista en adolescencia y gestión de conflictos) y Juantxo Berasategui (Médico de Familia. Pediatra de Atención Primaria. Especialista en nutrición y Medicina Integrativa).
◦ Esta sesión se centra en ayudar a los adolescentes a que descubran y fomenten su resiliencia y fortaleza interior. A través de actividades interactivas y técnicas de auto-reflexión, los participantes aprenderán a identificar sus propias fortalezas y cómo estas pueden ser utilizadas para superar desafíos personales y construir confianza en sí mismos/as.