965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Dissabte passat 14 de maig, va concloure la segona sessió del curs sobre Educació Emocional, impartit per l’escola oficial d’animació ABAST, aquest va tindre gran acolliment entre la joventut de Callosa d’en Sarrià.
En el Punt Jove de Callosa, van aprendre què és la intel·ligència emocional, a practicar amb eines per a guanyar en autoconsciència, autogestió, consciència social i millorar la gestió de relacions socials, en un ambient de confiança i sense judicis de valor a través del diàleg, jocs i dinàmiques vivencials.
Esperem que poseu en pràctica tot l’après!
 
[CAS] El pasado sábado 14 de mayo, concluyó la segunda sesión del curso sobre Educación Emocional, impartido por la escuela oficial de animación ABAST, éste tuvo gran acogida entre la juventud de Callosa d’en Sarrià.
En el Punt Jove de Callosa, aprendieron qué es la inteligencia emocional, a practicar con herramientas para ganar en autoconciencia, autogestión, conciencia social y mejorar la gestión de relaciones sociales, en un ambiente de confianza y sin juicios de valor a través del diálogo, juegos y dinámicas vivenciales.
¡Esperamos que pongáis en práctica todo lo aprendido!