965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  COSTA BLANCABIKE RACE!
Ahir es va disputar la primera etapa de la Costa Blanca Bike Race amb un final immillorable. I no perquè haja acabat a Callosa d’en Sarrià (que també) sinó per a assaborir el podi a casa.
En aquesta etapa de 38 km hem gaudit com a xiquets veient els mallots de @leondormido_unave lluitant fins al final per a aconseguir un podi més que merescut.
@tonetbiker s’ha emportat la 3a posició Master50 compartint podi amb @ibzugasti
I, per parelles, @toniferrandov i @amadeof14 han suat també la 3a posició deixant arrere els seus rivals en l’última pujada al Flare, quedant a tan sols 40 segons dels primers classificats.
Enhorabona Toni Ferrando 
 
[CAS] COSTA BLANCABIKE RACE!
Ayer se disputó la primera etapa de la Costa Blanca Bike Race con un final inmejorable. Y no porque haya acabado en Callosa d’en Sarrià (que también) sino para saborear el podio a casa.
En esta etapa de 38 km hemos disfrutado como niños viendo los maillots de @leondormido_unave luchando hasta el final para conseguir un podio más que merecido.
@tonetbiker se ha llevado la 3.ª posición Master50 compartiendo podio con @ibzugasti
Y, por parejas, @toniferrandov y @amadeof14 han sudado también la 3.ª posición dejando atrás sus rivales en la última subida al Flare, quedando a tan solo 40 segundos de los primeros clasificados.
Enhorabuena Toni Ferrando