965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL]  Ahir dijous 19 de maig, les tècniques de Joventut de la Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa i de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, van tindre la 1a reunió amb el grup de CORRESPONSALS JUVENILS que s’ha format amb joves de Callosa i Polop.
Aquest programa, recolzat per l’IVAJ i implantat ja en nombrosos municipis de tota la Comunitat Valenciana, té com a finalitat potenciar la participació juvenil, el voluntariat, millorar la informació juvenil per a empoderar als i les joves participants a involucrar-se i transformar el seu entorn més pròxim.
Aquesta primera presa de contacte va servir per a conéixer-se, explicar conceptes bàsics del programa, i valorar el punt de partida del grup. Es va acordar una segona reunió on es plantejaran els objectius a treballar a curt, mitjà i llarg termini.
 
[CAST] Ayer jueves 19 de mayo, las técnicas de Juventud de la Mancomunitat de Serveis Socials Marina Baixa i de l’Ajuntament de Callosa d’en Sarrià, tuvieron la 1ª reunión con el grupo de CORRESPONSALS JUVENILS que se ha formado con jóvenes de Callosa y Polop.
Este programa, respaldado por el IVAJ e implantado ya en numerosos municipios de toda la Comunidad Valenciana, tiene como finalidad potenciar la participación juvenil, el voluntariado, mejorar la información juvenil para empoderar a los/as jóvenes participantes a involucrarse y transformar su entorno más próximo.
Esta primera toma de contacto sirvió para conocerse, explicar conceptos básicos del programa, y valorar el punto de partida del grupo. Se acordó una segunda reunión donde se plantearán los objetivos a trabajar a corto, medio y largo plazo.