965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià

​[VAL] L’Ajuntament de Callosa recolza el magnífic treball que realitza l’associació Anémona Marina Baixa.

Fundat fa 19 anys, Anémona disposa d’un servei d’assistència psicològica i social per a pacients de càncer de mama i familiars. Realitzen xarrades i tallers grupals amb la finalitat de millorar la qualitat de vida de les persones afectades, també promouen un programa de voluntariat i participen en visites hospitalàries a dones recentment operades.

L’Alcalde, Andrés Molina, juntament amb la presidenta de l’entitat, María Botella, la vicepresidenta, Paquita Benaloy, la psicòloga, Jessica Sanchis, i la Regidora de Sanitat, Maribel Ferrándiz, han signat el conveni de col·laboració. A través d’aquest acord, l’Ajuntament destinarà una subvenció a l’entitat de 2.000 euros per a la realització d’activitats que desenvolupa l’associació per a aquest col·lectiu. 
Per a més informació, poden posar-se en contacte amb l’entitat a través dels següents telèfons: 676 597 462 / 865 680 385.
 
[CAS] El Ayuntamiento de Callosa apoya el magnífico trabajo que realiza la asociación Anémona Marina Baixa.
Fundado hace 19 años, Anémona dispone de un servicio de asistencia psicológica y social para pacientes de cáncer de mama y familiares. Realizan charlas y talleres grupales con el fin de mejorar la calidad de vida de las personas afectadas, también promueven un programa de voluntariado y participan en visitas hospitalarias a mujeres recientemente operadas.
El Alcalde, Andrés Molina, junto con la presidenta de la entidad, María Botella, la vicepresidenta, Paquita Benaloy, la psicóloga, Jessica Sanchis, y la Regidora de Sanidad, Maribel Ferrándiz, han firmado el convenio de colaboración. A través de este acuerdo, el Ayuntamiento destinará una subvención a la entidad de 2.000 euros para la realización de actividades que desarrolla la asociación para este colectivo.
Para mayor información, pueden ponerse en contacto con la entidad a través de los siguientes teléfonos: 676 597 462 / 865 680 385.