965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] El Conseller d’Economia sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, ha visitat aquest divendres, 18 de febrer, Callosa per a conéixer de primera mà les inquietuds del nostre municipi, a més de les qüestions sobre desenvolupament econòmic plantejades per l’alcalde Andrés Molina.
Rafael Climent, i la corporació municipal, han visitat hui, acompanyats per directius de l’empresa, les instal·lacions de la Cooperativa Agrícola “Ruchey”.
El conseller ha posat en rellevància tot l’esforç que estan fent les cooperatives i els serveis que presten diàriament. “És per tant una satisfacció- ha continuat- tindre l’oportunitat de recórrer aquesta cooperativa i conéixer de primera mà el seu esforç i la seua labor promotora del cooperativisme en el nostre territori”.
 
[CAS] El Conseller de Economía sostenible, Sectores productivos, Comercio y Trabajo, Rafa Climent, ha visitado este viernes, 18 de febrero, Callosa para conocer de primera mano las inquietudes de nuestro municipio, además de las cuestiones sobre desarrollo económico planteadas por el alcalde Andrés Molina.
Rafael Climent, y la corporación municipal, han visitado hoy, acompañados por directivos de la empresa, las instalaciones de la Cooperativa Agrícola “Ruchey”.
El Conseller ha puesto en relevancia todo el esfuerzo que están haciendo las cooperativas y los servicios que prestan diariamente. “Es por lo tanto una satisfacción- ha continuado- tener la oportunidad de recorrer esta cooperativa y conocer de primera mano su esfuerzo y su labor promotora del cooperativismo en nuestro territorio”.