965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] FINESTRAT ACULL LA TROBADA DEL CONSELL COMARCAL PER LA IGUALTAT DE LA MARINA BAIXA
El Consell Comarcal per la Igualtat de la Marina Baixa, CCIMB, ha tornat a reunir-se en la sessió de treball que realitza mensualment en un municipi diferent de la Marina Baixa. I aquest mes d’abril la sessió va tindre lloc a la Casa de Cultura de Finestrat on van abordar, entre altres punts, el calendari de publicació de la Guia de recursos comarcals en matèria de violència de gènere.
Aquesta guia és una recopilació de tots les eines comarcals que existeixen d’emergència en casos de violència, policials, socials, judicials, sanitaris, etc.
[CAS] FINESTRAT ACOGE EL ENCUENTRO DEL CONSEJO COMARCAL POR LA IGUALDAD DE LA MARINA BAIXA
El Consejo Comarcal por la Igualdad de la Marina Baixa, CCIMB, ha vuelto a reunirse en la sesión de trabajo que realiza mensualmente en un municipio diferente de la Marina Baixa. Y este mes de abril la sesión tuvo lugar en la Casa de Cultura de Finestrat donde abordaron, entre otros puntos, el calendario de publicación de la Guía de recursos comarcales en materia de violencia de género.
Esta guía es una recopilación de todos las herramientas comarcales que existen de emergencia en casos de violencia, policiales, sociales, judiciales, sanitarios, etc.