965880050 - Plaza España, 1 - 03510 Callosa d'en Sarrià
[VAL] Mª Carmen Bou, regidora d’Igualtat de l’Ajuntament, acudeix a la reunió del Consell Comarcal d’Igualtat Marina Baixa, per a entre altres assumptes, presentar el cartell de la XXII Trobada de Dones de la Marina Baixa. La reunió celebrada a Altea ha comptat amb la presència de les regidores d’Igualtat dels municipis de L´Alfes, Finestrat, Benidorm, Callosa, Polop, La Nucia, la Vila Joiosa, i la Mancomunitat Marina Baixa.
Altea serà el municipi que acollirà divendres que ve 3 de març a unes 500 dones de la Comarca, sent el Palau d’Altea l’espai triat per a inaugurar l’agenda comarcal d’actes commemoratius del dia 8 de març, Dia Internacional de la Dona.
Els actes que la Regidoria d’Igualtat d’Altea ha previst per a la Trobada comencen a les 17.00 hores amb l’arribada de les dones en autobusos noliejats des dels diferents municipis de la Comarca, i inclouen un berenar amb xocolate i bunyols, la clownferencia: Dona, Vida i Riure. i el cor amateur de dones, Alquímia, i el seu espectacle Vulgues-me sencera.
[CAS] Mª Carmen Bou, concejala de Igualdad del Ayuntamiento, acude a la reunión del Consejo Comarcal de Igualdad Marina Baixa, para entre otros asuntos, presentar el cartel de la XXII Trobada de Mujeres de la Marina Baixa. La reunión celebrada en Altea ha contado con la presencia de las concejalas de Igualdad de los municipios de L´Alfas, Finestrat, Benidorm, Callosa, Polop, La Nucia, Villajoyosa, y la Mancomunidad Marina Baixa.
Altea será el municipio que acogerá el próximo viernes 3 de marzo a unas 500 mujeres de la Comarca, siendo el Palau de Altea el espacio elegido para inaugurar la agenda comarcal de actos conmemorativos del día 8 de marzo, Día Internacional de la Mujer.
Los actos que la Concejalía de Igualdad de Altea ha previsto para la Trobada comienzan a las 17:00 horas con la llegada de las mujeres en autobuses fletados desde los diferentes municipios de la Comarca, e incluyen una merienda con chocolate y buñuelos, la conferencia: Mujer, Vida y Risa. y el coro amateur de mujeres, Alquimia, y su espectáculo Quiéreme entera.